Radnice-základní kámen hry

Diskuse > Diskuse mých skupin > A-team > Radnice-základní kámen hry

1,2,3,4

dejvid
18.03.2011 17:38:15
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 6
   

dejvid
18.03.2011 20:26:00
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 6
   

 Nergl Leoš Ing.
tajemník Magistrátu města

 Tajemnik

Funkci zaměstnavatele plní vůči všem zaměstnancům města, s výjimkou zaměstnanců městské policie, tajemník magistrátu .
Tajemník MmÚ zajišťuje zejména řešení pracovněprávní problematiky a personálních otázek, řídí a kontroluje činnost zaměstnanců a koordinuje činnost jednotlivých odborů.

Tajemník MmÚ je nadřízený všem zaměstnancům zařazených do MmÚ, plní úkoly statutárního orgánu zaměstnavatele podle zvláštních právních předpisů a další úkoly stanovené zákonem o obcích a dalšími předpisy.

*Eko
20.03.2011 12:30:15
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 3
   

Magistrát Ústí nad Labem

Magistrát řídí starosta a zástupci města.Na magistrátu sídlí správa města.Vydávají  povolení pro občany např: živnostenský odbor,stavební odbor,socialní odbor,správní odbor a daší..

Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem Velká hradební 2336/8A, 400 01  Ústí nad Labem-centrum

Mišička
31.03.2011 21:42:02
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 3
   

Postavení a působnost magistrátu (dále jen MmÚ) upravuje ust. § 109 a násl. zákona o obcích, Statut města Ústí nad Labem, zák. č. 314/2002 Sb., o stanovení obcí s pověřeným obecním úřadem a stanovení obcí s rozšířenou působností, včetně přílohy č. 1 a 2 k tomuto zákonu, zák. č. 320/2002 Sb., o změně a zrušení některých zákonů v souvislosti s ukončením činnosti okresních úřadů, ve znění pozdějších předpisů a další právní předpisy.

MmÚ plní úkoly:
v oblasti samostatné působnosti, které mu uložilo Zastupitelstvo města (dále jen ZM) nebo RM a další úkoly uložené zákonem o obcích a dalšími právními předpisy
vykonává přenesenou působnost ve věcech, které stanoví zvláštní zákony, a která je zákonem svěřena pověřeným obecním úřadům a obecním úřadům obcí s rozšířenou působností
MmÚ spolupracuje při plnění úkolů s ostatními územními správními úřady, orgány kraje a orgány obcí ve svém správním obvodu. Koordinuje postup ostatních územních správních úřadů a orgánů obcí při plnění společných úkolů stanovených zvláštními zákony
MmÚ prostřednictvím svých odborů metodicky řídí městem zřizované příspěvkové organizace

Magistrát města tvoří primátor, náměstci primátora, tajemník magistrátu a zaměstnanci města zařazení do magistrátu města.