Co jsem se vlastně díky Ekopolisu dozvěděl?

Diskuse > Projekty > Co jsem se vlastně díky Ekopolisu dozvěděl?

1

Ekostarosta
1. 3. 2011 16:03:04
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 2

Zkus sem napsat, co nového nebo zajímavého jsi se v rámci projektu Ekopolis dozvěděl.

Může to být něco o nějaké zajímavé stavbě nebo události, něco ze tvého okolí nebo i něco ohledně toho, jak hrát hru, kreslit město, fotit...

Zkus napsat alespoň jeden odstavec, dost nám to pomůže při přípravě dalších projektů pro školy.

krausi
1. 3. 2011 16:07:24
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 3

Já jsem třeba zjistil, že je zajímavé jezdit do jiných měst a porovnávat je s tím, co znám. Máme u nás lepší Městský park? Co tam vlastně mají za červené stavby? Není tam vysoká Nezaměstnanost? Vzniká tam Smog? Je město dobře postavené (bylo by za něj v Ekopolisu hodně bodů?) Cestování mě teď baví o trochu víc.
wonka007
26. 3. 2011 9:25:06
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 2

Dozvěděl jsem se že učení o ekologiji může být tak zábavné.
Hošan7
11. 5. 2011 20:51:17
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 1

Jak získat další cihličky?

• Výhrou nad Robostarostou (na hlavní stránce klikni na "Hra: Duel")

Za výhru ve hře s lehkou obtížností získáš 4 cihličky.

Za výhru ve hře se střední obtížnosti získáš 6 cihličky.

Za výhru ve hře se nejvyšší obtížnosti získáš 10 cihliček.

V každé obtížnosti můžeš vyhrát maximálně jednou, další cihličky se ti pak nepřičítají.

• Odhozením nevhodné stavby.

Za každou stavbu, která se ti nehodí a odhodíš ji z ruky, získáš zpět 2 cihličky.

• Úspěšným umístěním objektu s popisem do mapy

Klikni na "Mapa" na hlavní stránce, kde jsou podrobnější instrukce, jak to udělat. Za každý objekt s popisem získáš 5 cihliček.

Pozor, objekt a popis se musí líbit alespoň dvěma dalším registrovaným uživatelům, kteří mu musejí dát zdvižený palec. Pošli tedy odkaz třeba svým kamarádům nebo učiteli.

• Splnění projektu

Klikni na Projekty na hlavní stránce, kde jsou podrobnější instrukce, jak to udělat. Za každý splněný projekt získáš 5 cihliček.

Pozor, projekt se musí líbit alespoň dvěma dalším registrovaným uživatelům, kteří mu musejí dát zdvižený palec. Pošli tedy odkaz třeba svým kamarádům nebo učiteli.

• Dobrý příspěvek do tématické diskuse

Klikni na Diskutuj na hlavní stránce. Za každý kvalitní příspěvek do diskuse, který má alespoň 300 znaků, získáš 2 cihličky.

Pozor, příspěvek se musí líbit alespoň pěti dalším registrovaným uživatelům, kteří mu musejí dát zdvižený palec. Pošli tedy odkaz třeba svým kamarádům nebo učiteli.

Zpět na úvodní stránku.

k2007
21. 4. 2012 21:19:38
Vytisknout příspěvek
Hodnocení 1

já si myslým že nás má hra naučit jak lépe poznat své město.